Το plirophoria.blogspot, έχει ως σκοπό να δώσει αυτό που λέει, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο αντίληψής μας.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Τι είναι το DNA

Το DNA είναι ένα βιολογικό μόριο τεράστιας νοημοσύνης το οποίο κυρίευσε τον πλανήτη ΓΗ, δημιούργησε εκατομμύρια διαφορετικούς οργανισμούς, κάποια στιγμή έφτιαξε τους ανθρώπους οι οποίοι δημιούργησαν την τεχνητή νοημοσύνη και τώρα ετοιμάζεται να μετοικίσει σε άλλους πλανήτες και ηλιακά συστήματα.

Είναι ένα βιολογικό μόριο απίστευτης πολυπλοκότητας και η μελέτη του μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής, αλλά και άλλες πληροφορίες που σίγουρα ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει.

Δε γνωρίζουμε την προέλευσή του, αλλά αυτή η πολυπλοκότητα νοημοσύνης και δημιουργίας οργανισμών, δεν μπορεί παρά να μας αφήνει έκπληκτους, αλλά και διψασμένους για γνώση ώστε να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό.

Η τοποθέτηση τι είναι το DNA, είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, γιατί είναι αυταπόδεικτη στην καθημερινή ζωή, καθώς επίσης εφόσον μόνο η νοημοσύνη είναι ικανή να δημιουργήσει νοημοσύνη, επειδή έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται την πληροφορία, να οργανώνει την πληροφορία σε γνώση και με τη γνώση να δημιουργεί.

Αυτή η πραγματικότητα του DNA, έχει διατυπωθεί με άλλο τρόπο, από τους, Francis Crick και Leslie E. Orgel, ως κατευθυνόμενη πανσπερμία, για τη θεωρία τους ότι η ζωή στη γη μπορεί να είχε ξεπηδήσει από σπόρους που διαδόθηκαν σκόπιμα από διαστημόπλοια που στάλθηκαν από έναν μακρινό πολιτισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Εγγραφή για ειδοποιήσεις νέων θεμάτων

Δημοφιλή

Blog Αρχείο

Από το Blogger.

Πληροφορίες

Η πληροφορία είναι ενέργεια που μετουσιώνεται σε γνώση, η γνώση έχει την ιδιότητα του φωτός ή μας απελευθερώνει είτε μας τυφλώνει. Επισήμανση, όλα τα θέματα που έχω γράψει μπορείτε να τα δημοσιεύσετε, αναδημοσιεύσετε, αρκεί να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους.