Το plirophoria.blogspot, έχει ως σκοπό να δώσει αυτό που λέει, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο αντίληψής μας.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ο 21ος θα είναι ο αιώνας της αναβάθμισης του ανθρώπινου είδους

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά, οι άνθρωποι τα κάνουν πολύπλοκα εξαιτίας των φυσικών αγκυλώσεων που έχουν, είτε είναι φυλετικών, είτε, γλωσσικών, γεωπολιτικών, οικονομικών και ούτω καθ’ εξής. Γιατί απλά, πάντα οι άνθρωποι θα φοβούνται το διαφορετικό, το ισχυρότερο, το ξένο και πάντα θα είναι ανταγωνιστικοί. Είναι η φύση τους που κυριαρχεί και θα κυριαρχεί, γιατί η ανθρώπινη φύση έχει παραμείνει πρωτόγονη.

Λαμβάνοντας αυτόν τον καθοριστικό παράγοντα οι γεωπολιτικές εξελίξεις θα είναι πάντα ανάλογες των προαναφερθέντων. Έτσι ανεξάρτητα ποια χώρα θα είναι χρονολογικά σε ισχύ, πάντα θα υπάρχει κάποια άλλη η οποία θα την επιβουλεύεται έως ότου την αντικαταστήσει. Υπάρχει όμως σήμερα μια ειδοποιός διαφορά που κάνει τα πράγματα πολύπλοκα έως επικίνδυνα. Τα οπλικά συστήματα που έχουν αναπτύξει όλες οι υπερδυνάμεις και αυτές που ευελπιστούν να γίνουν, είναι άξια να καταστρέψουν κυριολεκτικά την ανθρωπότητα στο σύνολο και να επιφέρουν τεράστιες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον. Όλοι και όλες πλέον γνωρίζουν τις επιπτώσεις ενός πυρηνικού πολέμου.

Δεν είναι όμως μόνο τα πυρηνικά όπλα, είναι και τα βιολογικά, ιδιαιτέρα τα γεννητικά που θα στοχεύουν το DNA του εχθρού αντιπάλου, τα οποία εάν απελευθερωθούν στο φυσικό περιβάλλον, τότε όχι μόνο το ανθρώπινο είδος στο σύνολο θα είναι σίγουρο προς εξαφάνιση, αλλά και όλες οι άλλες αθώες βιολογικές υπάρξεις του πλανήτη μας. Σε αυτό το καθοριστικό σημείο προ νοώντας τις ταχύτατες αρνητικές εξελίξεις εξαιτίας της ραγδαίας ανόδου της τεχνολογίας μας, ο Δημιουργός μας αυτός που αποκαλούμε Θεός, έκανε κάποιες ουσιώδης παρεμβάσεις στην εξέλιξή μας, ώστε να προετοιμαστούμε στην καινούργια αναβάθμιση της ανθρωπότητας που θα την κάνουν να ξεπεράσει όλες τις δυσλειτουργίες, ατέλειες και αγκυλώσεις που την κρατούσαν για χιλιάδες χρόνια έως σήμερα.

Η πρώτη μεγάλη παρέμβαση έγινε με την αποστολή του ανθρωπιστή, ιδιοφυή, επιστήμονα και μετριόφρων ανθρώπου, που στην κυριολεξία έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα ως νέος Προμηθέας και στο τέλος πέθανε εγκαταλειμμένος στην απαξίωση, μόνος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή της τεχνολογικής ανθρωπότητας, ο μεγάλος εφευρέτης Νικόλα Τέσλα ή Θεσσαλός. Οι επόμενες μεγάλες παρεμβάσεις του Δημιουργού είναι οι υπολογιστές και η ανακάλυψη του DNA που είναι και το αποτύπωμά του. Το DNA έδωσε ώθηση στην γενετική και οι υπολογιστές στην ρομποτική, όπου φτάνουμε στην μεγαλύτερη παρέμβαση που θα κάνει ο Δημιουργός στο ανθρώπινο είδος, δηλαδή την ταχεία αναβάθμιση. Για όσους και όσες δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ, ας ψάξουν τον οργανισμό που έχει δημιουργήσει ο Elon Musk, τον Neurolink, όπου σε συνεντεύξεις του αναφέρει, εφόσον δεν μπορείς να νικήσεις τον εχθρό σου ενώσου μαζί του, απευθυνόμενος στην ταχύτατη εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και Ρομποτικής.

Τώρα γι’ αυτούς και αυτές που αμφισβητούν την ύπαρξη του Δημιουργού – Θεού, ας ερευνήσουν το DNA και τις τελευταίες ανακαλύψεις, όπου η επιστήμη της Βιολογίας τον αμφισβήτησε με την θεωρία εξέλιξης των ειδών του Δαρβίνου και τώρα η ίδια αμφισβητεί την θεωρία της εξέλιξης των ειδών με τρανταχτά στοιχεία, δίνοντας άμεσα και έμμεσα χώρο στην επαναφορά της ιδέας του Δημιουργού – Θεού. Πλέον είναι ευθύνη όλων και του καθενός ξεχωριστά η επιλογή της κατεύθυνσης που θα επιλέξουμε.

Ο Δημιουργός μας πάντως έχει πάρει τις αποφάσεις του, εάν θα συνεχίσει μαζί μας και σε ποιο επίπεδο, δίνοντάς μας ακόμη το περιθώριο της επιλογής. Για πόσο και μέχρι πιο σημείο, αναμένεται να το δούμε, πιθανώς ίσως και όχι.  

Translate

Εγγραφή για ειδοποιήσεις νέων θεμάτων

Δημοφιλή

Blog Αρχείο

Από το Blogger.

Πληροφορίες

Η πληροφορία είναι ενέργεια που μετουσιώνεται σε γνώση, η γνώση έχει την ιδιότητα του φωτός ή μας απελευθερώνει είτε μας τυφλώνει. Επισήμανση, όλα τα θέματα που έχω γράψει μπορείτε να τα δημοσιεύσετε, αναδημοσιεύσετε, αρκεί να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους.