Το plirophoria.blogspot, έχει ως σκοπό να δώσει αυτό που λέει, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο αντίληψής μας.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Frank Fenner ο βιολόγος που εξάλειψε τον ιό της ευλογιάς και προέβλεψε το τέλος της ανθρωπότητας


Το θέμα αυτό δεν είναι αισιόδοξο, θεώρησα μετά από πολύ σκέψη να το δημοσιεύσω για τρεις λόγους πρώτον ότι η αλήθεια πρέπει να λέγεται όσο πικρή και εάν είναι, δεύτερον για το λόγο που περιγράφω στο τέλος του θέματος, όπως επίσης ότι βασίζεται σε πραγματικό γεγονός. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Frank Fenner ο βιολόγος μικροβιολόγος που εξάλειψε τον ιό της ευλογιάς και σε συνέντευξή του σε Αυστραλιανό μέσο μήνες πριν πεθάνει, ανακοίνωσε την εξάλειψη της ανθρωπότητας μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, η οποία είναι μη αναστρέψιμη-"Homo sapiens will become extinct, perhaps within 100 years," he says. "A lot of other animals will, too. It's an irreversible situation.( Όπου πρακτικά σημαίνει σίγουρα τα επόμενα 200 χρόνια).
O Frank Fenner ως πρόεδρος στην συνέλευση του παγκόσμιου οργανισμού υγείας στις 8 Μαΐου του 1980 ανακοίνωσε την εκρίζωση- εξάλειψη της ευλογιάς, ασθένεια που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, όπου ο ίδιος ηγείτο προσωπικά της ομάδας εξάλειψης.
Ας δούμε ορισμένα πράγματα, ο Frank Fenner σε ηλικία 96 ετών στις 16 Ιουνίου του 2010 δίνει αυτήν την συνέντευξη, σημειωτέον έως τότε ποτέ δεν έχασε την επαφή με την επιστημονική κοινότητα γνωρίζοντας και παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις ειδικά στον τομέα του.
Η συνέντευξη η οποία είδε το φως της δημοσιότητας δεν είναι πλήρης και δεν μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο κανένα οπτικοακουστικό υλικό για τη συγκεκριμένη συνέντευξη η οποία δίνεται στην Αυστραλία του 2010.
Στα τμήματα της συνέντευξης που δημοσιεύονται γίνεται λόγος για την πληθυσμιακή αύξηση του πλανήτη και την υπερκατανάλωση ως αιτία του αφανισμού της ανθρωπότητας, σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή. Σύμφωνα με τον Frank Fenner αυτό θα συμβεί ίσως στα επόμενα 100 χρόνια, όπου μαζί με τον άνθρωπο θα εξαφανιστούν και άλλα ζώα. Η πληθυσμιακή μείωση της ανθρωπότητας θα περιορίσει τον χρόνο αλλά όχι την εξαφάνιση του ανθρώπου - Homo sapiens που για τον ίδιο είναι μη αναστρέψιμη.
Αρχικά εάν αναγνωστούν όλες τις αναδημοσιεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα μάλλον βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα έχασε το γεροντάκι στα γεράματα και μας τα παραλέει, όμως δεν υπάρχει και κάποια δημοσιευμένη ερώτηση δημοσιογράφου του τύπου «τι εννοείται όταν λέτε η εξαφάνιση του ανθρώπου - Homo sapiens είναι μη αναστρέψιμη;», ώστε η τοποθέτησή του να γίνει πιο κατανοητή.
Επίσης κάποιοι μισάνθρωποι θα σκεφτούν υπερπληθυσμός, υπερκατανάλωση, κλιματική αλλαγή ωραία θα πάμε με ένα ελεγχόμενο πόλεμο στα 500 εκατομμύρια με 1 δισεκατομμύριο τον πληθυσμό και όλα πάλι μέλι γάλα. Ωραία και απλοϊκή σκέψη για αυτούς που ελέγχουν τις τύχες του κόσμου αλλά για να το δούμε αυτό λίγο πιο αναλυτικά...
Τα παρακάτω είναι υπόθεση εργασίας η οποία όμως θα μπορούσε να είναι και πραγματική.

Πρώτον ο Frank Fenner είναι διακεκριμένος επιστήμονας έφτασε τα 96 χρόνια, πιθανόν να γνωρίζει ότι πάσχει από κάποια ασθένεια ή και όχι, αλλά αποφασίζει να πει κάποια πράγματα που πάντα ήθελε να πει και ποτέ δεν τόλμησε να τα πει με το σκεπτικό, τι μπορούν να μου κάνουν τώρα που τα έζησα τα χρονάκια μου.

Δεύτερον ένας τόσο διακεκριμένος επιστήμονας όπου έζησε τη ζωή του με τόσες διακρίσεις δε θα διακινδύνευε ποτέ την υστεροφημία του που με τόσο κόπο έκτισε σε όλον του τον βίο. (Άρα ξέρει και προσέχει τι λέει).

Τρίτον ήταν ειδικός στον βιολογικό πόλεμο εναντίον των θανατηφόρων ιώσεων όπως της ευλογιάς. (Άρα γνωρίζει πως να κάνει πόλεμο και τι μέσα θα χρησιμοποιήσει).

Τέταρτο γνωρίζει ως ειδικός ότι ιοί πανούκλας, ευλογιάς, κλπ όπως και καινούργιοι φυλάσσονται και αναπτύσσονται στα διάφορα εργαστήρια κρατών ανά τον κόσμο με σκοπό την αντιμετώπιση επιδημιών ή τη δημιουργία βιολογικών όπλων.

Πέμπτον γνωρίζει (όπως και πολλοί άλλοι), ότι ο υπερπληθυσμός θα φέρει πολέμους κάθε μορφής και ότι θα προσπαθήσει να επικρατήσει ο ικανότερος με βάση τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών του Δαρβίνου και τη λογική του στρατιωτικά ισχυροτέρου. Όλοι οι ειδικοί βιολόγοι γενετιστές κλπ, λένε ότι πρέπει να μείνουμε λιγότεροι, αλλά πόσοι και ποιοι;

Έκτον ξέρει ότι θα προσπαθήσει η κάθε φυλή-έθνος να είναι αυτή που θα παραμείνει η κυρίαρχη στον πλανήτη, πχ η Λευκή με τους ξανθοκέφαλους βόρειους - μαυροκέφαλους νότιους, η αυθεντική ινδοευρωπαϊκή με τους Ινδούς, η Μαύρη με τους Αφρικανούς, η κίτρινη με τους Κινέζους και τους Ασιάτες, οι Νοτιοαμερικάνοι Mάγιας, Ινκας.

Έβδομο θα αποφύγουν να κάνουν χρήση αυτοί που έχουν τα πυρηνικά γιατί θα καταστρέψουν κάθε μορφή ζωής, άρα η θεωρία του θα επιβεβαιωθεί πιο σύντομα. Θα χρησιμοποιηθούν όμως τα βιολογικά όπλα που θα εξολοθρεύουν στοχευμένα βάση το DNA, λευκούς, μαύρους, κίτρινους, κλπ και μόνο ανθρώπους για να μην υπάρχουν παράπλευρες απώλειες σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς, όπου οι επιβιώσαντες νικητές θα ζήσουν αρμονικά μαζί τους. Κάτι το οποίο έγινε στην πράξη σε ζωντανούς οργανισμούς π.χ στα κουνέλια της Αυστραλίας με την επίβλεψη του Frank Fenner δημιουργήθηκε ιός, που σκοπός του ήταν να εξαλειφθεί ο πληθυσμός τους ο οποίος είχε προξενήσει τεράστιες ζημιές.

Όγδοο εκεί θα γίνει ο χαμός, γιατί μόλις το πάρουν χαμπάρι ότι δέχονται βιολογική επίθεση π.χ οι Κινέζοι δε θα διστάσουν να ρίξουν τα δικά τους βιολογικά όπλα με το σκεπτικό, αφού είμαστε οι περισσότεροι έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουμε.

Ένατο και χειρότερο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Oι όποιοι ιοί διοχετευτούν στο φυσικό περιβάλλον πάντα θα μεταλλάσσονται, έτσι τα αντίδοτα που έφτιαξαν οι δημιουργοί τους θα γίνουν άχρηστα και ως αποτέλεσμα η φυλή που νομίζει ότι νίκησε θα έχει μεγάλες πιθανότητες να εξαλειφθεί από το δημιούργημά της.

Δέκατο η τεχνολογία των κλώνων δεν είναι εξελικτικά αξιόπιστη ως λύση επιβίωσης για την ώρα, ίσως αυτό να συμβεί μετά από κάποιες εκατοντάδες χρόνια σε κοινωνία star trek.

Συνοψίζοντας ο ειδικός μικροβιολόγος εξολοθρευτής και δημιουργός ιών Frank Fenner, στη συνέντευξη που έδωσε, είτε ανέφερε λεπτομέρειες όπου αυτές δημοσιεύτηκαν είτε όχι, είτε άφησε να εννοηθούν κάποια πράγματα, πάντως είπε τα πράγματα με το όνομά τους, τα οποία από αυτά που ανέφερα ως υπόθεση εργασίας, πιθανόν όχι μόνο τα ήξερε αλλά και πολλά περισσότερα που σίγουρα μόνο ο ίδιος γνώριζε. Επίσης, ήξερε ότι οι πόλεμοι που θα προκύψουν λόγο υπερπληθυσμού και άλλων αιτιών δε θα μπορέσουν να ελεγχθούν, με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος. 
Σίγουρα θα έλαβε υπόψιν όλους τους καταστροφικούς παράγοντες από μεταλλαγμένα τρόφιμα, πυρηνικά, χημικά, βιολογικά, όπου ένας κοινός άνθρωπος μπορεί να δει δια γυμνού οφθαλμού τι καταστροφικές συνέπειες έχουν για την ανθρωπότητα. Φανταστείτε τους επιστήμονες με τις γνώσεις τους και τα προηγμένα υπολογιστικά συστήματα τι βλέπουν, ίσως γι αυτό και προγραμματίζουν εποίκιση του Άρη, εάν δεν έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Frank Fenner δεν είναι ο μοναδικός επιστήμονας που τα έβλεπε έτσι, υπάρχουν και άλλοι νεότεροι που ασπάζονται τις ίδιες απόψεις, αλλά για ευνόητος λόγους δεν ομιλούν.
Καταλήγοντας το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε, είναι ότι αυτό το σενάριο είναι καθαρά επιστημονικής φαντασίας και ότι οι ηγέτες αυτού του κόσμου θα φροντίσουν ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο.
Παρόλα αυτά αγαπητέ φίλε και φίλη, το να ξέρεις ότι θα πεθάνεις δεν είναι κακό γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή, σε κάνει όμως να εκτιμήσεις και να ζήσεις την πολύτιμη ζωή σου, όπως και να συνειδητοποιήσεις ότι το κάθε υγιές άτομο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο στο πως θα ζήσει τη ζωή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Εγγραφή για ειδοποιήσεις νέων θεμάτων

Δημοφιλή

Blog Αρχείο

Από το Blogger.

Πληροφορίες

Η πληροφορία είναι ενέργεια που μετουσιώνεται σε γνώση, η γνώση έχει την ιδιότητα του φωτός ή μας απελευθερώνει είτε μας τυφλώνει. Επισήμανση, όλα τα θέματα που έχω γράψει μπορείτε να τα δημοσιεύσετε, αναδημοσιεύσετε, αρκεί να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους.