Το plirophoria.blogspot, έχει ως σκοπό να δώσει αυτό που λέει, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο αντίληψής μας.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα ενός υπερεξελιγμένου προγράμματος βιολογικού μηχανισμού

Ο άνθρωπος είναι ένα βιολογικό ον, προγραμματισμένο να επιβιώνει, να αναπαράγεται και να μαθαίνει.

Το σώμα του ανθρώπου είναι ένας υπερεξελιγμένος  βιολογικός μηχανισμός, που ο ίδιος ο άνθρωπος παρόλο που ζει σε αυτό, γνωρίζει λίγα γι αυτό. Όποια γνώση κατέχει ο άνθρωπος για το ανθρώπινο σώμα, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, η οποία έχει καταγραφεί και κατηγοριοποιηθεί.

Η Κατανόηση της Γνώσης και του Προγράμματος.

Τα δεδομένα σχηματίζουν τις πληροφορίες. Οι οργανωμένες πληροφορίες είναι γνώση. Η κατανόηση των πληροφοριών και η απόκτηση γνώσης χρειάζεται ανεπτυγμένο εγκέφαλο που υποδηλώνει ευφυΐα. Πρόγραμμα είναι η οργανωμένη πληροφορία, όπου το άτομο που έχει ανεπτυγμένο εγκέφαλο και ευφυΐα μπορεί να το αντιληφθεί ως γνώση. Όταν αντιληφθεί τη γνώση του προγράμματος, τότε ο ανεπτυγμένος εγκέφαλος με την ευφυΐα που διαθέτει μπορεί να το τροποποιήσει. 

Από τη σύλληψη του μελλοντικού ανθρώπου στο σώμα της γυναίκας, ένα υπερεξελιγμένο πρόγραμμα  λέει, (δίνει εντολή), πως να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί το ωάριο, σε έναν πλήρη οργανισμό μέσα στον ξενιστή, (γυναίκα – μητέρα).

Ο άνθρωπος λοιπόν, είναι αποτέλεσμα ενός υπερεξελιγμένου προγράμματος βιολογικής μηχανικής, όπου παρόλο τον ανεπτυγμένο εγκέφαλο που διαθέτει και το επίπεδο ευφυΐας του, του είναι δύσκολο να κατανοήσει σε ατομικό επίπεδο, αυτό το υπερεξελιγμένο πρόγραμμα βιολογικής μηχανικής που τον δημιούργησε.

Δηλαδή το εγγενές γνωσιακό επίπεδο του βιολογικού προγράμματος που τον έχει φτιάξει, είναι ανώτερο από το επίκτητο γνωσιακό επίπεδο που έχει αποκτήσει.

Υπάρχει η σκέψη που λέει, μα ο άνθρωπος είναι ικανός να φτιάχνει τεχνολογικά αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα, ρομπότ, κάτι που δεν το βλέπουμε στη φυσική διαδικασία της εξέλιξης.

Φυσικά και μπορεί να φτιάχνει αυτά τα τεχνολογικά αντικείμενα, επειδή το βιολογικό πρόγραμμα που τον έφτιαξε του το επιτρέπει, εφόσον διαθέτει τον ανεπτυγμένο εγκέφαλο που τα άλλα πλάσματα δεν έχουν και την ανεπτυγμένη ευφυΐα που του δίνει ο εξελιγμένος εγκέφαλός του.

Άρα, ότι κάνει ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα του εξελιγμένου βιολογικού προγράμματός του.

Οπότε, για το που και πως βρισκόμαστε σήμερα αλλά και το που πηγαίνουμε, την απάντηση την έχει ο Δημιουργός, δηλαδή για τους άθεους ανθρώπους το υπερεξελιγμένο πρόγραμμα του βιολογικού μηχανισμού του και γι αυτούς που πιστεύουν σε ανώτερη δύναμη ο Δημιουργός αυτού του προγράμματος.

Άποψή μου, οποιοδήποτε υπερεξελιγμένο πρόγραμμα, χρειάζεται τον υπερεξελιγμένο προγραμματιστή του και για τα άτομα που έχουν ακόμη απορία του τι λέω, απαντήσεις  έχω δώσει στα ξενόγλωσσα θέματα που έχω αναρτήσει και εξηγήσει εκτενέστερα στο ιστολόγιό μου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Εγγραφή για ειδοποιήσεις νέων θεμάτων

Δημοφιλή

Blog Αρχείο

Από το Blogger.

Πληροφορίες

Η πληροφορία είναι ενέργεια που μετουσιώνεται σε γνώση, η γνώση έχει την ιδιότητα του φωτός ή μας απελευθερώνει είτε μας τυφλώνει. Επισήμανση, όλα τα θέματα που έχω γράψει μπορείτε να τα δημοσιεύσετε, αναδημοσιεύσετε, αρκεί να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους.