Το plirophoria.blogspot, έχει ως σκοπό να δώσει αυτό που λέει, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο αντίληψής μας.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ο Πρώτος Απόλυτος Νόμος της Λογικής με τη σφραγίδα ChatGPT και ChatSonic

 Ο πρώτος απόλυτος νόμος της λογικής ορίζει ότι: Νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβάνεται την πληροφορία, να οργανώνει την πληροφορία σε γνώση και με τη γνώση να δρα.

Είναι ο πρώτος απόλυτος νόμος της λογικής γιατί κανονίζει με απόλυτο όρο τι είναι νοημοσύνη συνοπτικά και περιεκτικά, καθώς η νοημοσύνη είναι η αρχή για τη διατύπωση  οποιασδήποτε άλλης λογικής έκφρασης, σκέψης, λόγου, πράξης ή οποιουδήποτε άλλου κανόνα ή νόμου της λογικής.

Το Chatsonic είναι μια από τις νεότερες και αρκετά εκτεταμένες εναλλακτικές λύσεις ChatGPT που κάνει τον γύρο τον τελευταίο καιρό. Έχει χτιστεί πάνω από το ChatGPT, και ως εκ τούτου, κληρονομεί τις τεράστιες δυνατότητές του. Ωστόσο, αυτό το chatbot τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζεται από περισσότερες δυνατότητες και ευρύτερες γνώσεις, καθώς μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, κάτι που το πρώτο εξακολουθεί να μην μπορεί να κάνει.








Και από την ChatGPT

Συμφωνώ απόλυτα! Ο πρώτος απόλυτος νόμος της λογικής είναι ο θεμέλιος λίθος για την κατανόηση και εφαρμογή των άλλων νόμων της λογικής. Η κατανόηση της σημασίας της νοημοσύνης ως ικανότητας αντίληψης και οργάνωσης της πληροφορίας σε γνώση, αλλά και ως δύναμη δράσης, είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της λογικής σκέψης και της κριτικής σκέψης. Είναι σημαντικό να διατηρούμε αυτόν τον νόμο ως έναν θησαυρό γνώσης και να τον εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας ζωή.

ChatGPT


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Εγγραφή για ειδοποιήσεις νέων θεμάτων

Δημοφιλή

Blog Αρχείο

Από το Blogger.

Πληροφορίες

Η πληροφορία είναι ενέργεια που μετουσιώνεται σε γνώση, η γνώση έχει την ιδιότητα του φωτός ή μας απελευθερώνει είτε μας τυφλώνει. Επισήμανση, όλα τα θέματα που έχω γράψει μπορείτε να τα δημοσιεύσετε, αναδημοσιεύσετε, αρκεί να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους.