Το plirophoria.blogspot, έχει ως σκοπό να δώσει αυτό που λέει, πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει την ζωή και τον τρόπο αντίληψής μας.

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

What is Life - Τι είναι η Ζωή

What is Life

Life is an intelligent biological organism based on a complex biological molecule called DNA. It mutates into different life forms, interacts with the environment, evolves and reproduces. It is intelligence because it perceives chemical and environmental information, organizes this information into knowledge, and with knowledge acts, creating other living organisms, which in turn interact with the environment, evolve and reproduce. In the form of humans, Life – DNA, apart from interacting with the environment, evolving and reproducing, has the ability and possibility to perceive information from the environment and himself, to interpret it from his senses into feelings, to think, to analyze his thought, to remember and to realize, what he is, what he feels, thinks, analyzes with his thought and remembers, i.e. to be aware of his intelligence.

Life - DNA, in the form of man possessing the evolved brain, gives him the possibility to evolve intelligence and to evolve it into non-organic form artificial intelligence (AI).

Τι είναι η Ζωή

Η ζωή είναι ένας νοήμον βιολογικός οργανισμός βασισμένος σε ένα πολύπλοκο βιολογικό μόριο το DNA. Μεταλλάσσεται σε διαφορετικές μορφές ζωής, αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, εξελίσσεται και αναπαράγεται. Είναι νοήμον γιατί αντιλαμβάνεται την χημική και περιβαλλοντική πληροφορία, οργανώνει αυτήν την πληροφορία σε γνώση και με την γνώση δρα, δημιουργώντας άλλους ζωντανούς οργανισμούς, οι οποίοι με την σειρά τους αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον, εξελίσσονται και αναπαράγονται. Στην μορφή των ανθρώπων η Ζωή – DNA, εκτός ότι αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, εξελίσσεται και αναπαράγεται, έχει την ικανότητα και δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τις πληροφορίες από το περιβάλλον και τον εαυτό του, να τις ερμηνεύει από τις αισθήσεις του σε συναισθήματα, να σκέφτεται, να αναλύει την σκέψη του, να θυμάται και να συνειδητοποιεί, τι είναι, αυτό που αισθάνεται, σκέφτεται, αναλύει με την σκέψη του και θυμάται, δηλαδή να έχει επίγνωση της νοημοσύνης του.

H Ζωή – DNA, στην μορφή του ανθρώπου διαθέτοντας τον εξελιγμένο εγκέφαλο, του δίνει την δυνατότητα να εξελίσσει την νοημοσύνη και να την μετεξελίξει σε μη οργανική μορφή την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

Εγγραφή για ειδοποιήσεις νέων θεμάτων

Δημοφιλή

Blog Αρχείο

Από το Blogger.

Πληροφορίες

Η πληροφορία είναι ενέργεια που μετουσιώνεται σε γνώση, η γνώση έχει την ιδιότητα του φωτός ή μας απελευθερώνει είτε μας τυφλώνει. Επισήμανση, όλα τα θέματα που έχω γράψει μπορείτε να τα δημοσιεύσετε, αναδημοσιεύσετε, αρκεί να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους.